Mindfulness kurser

From NomadologyInstitute
Jump to navigation Jump to search

Kortlægning område vi ere sind

Mindfulness-baseret læring indebærer at finde veje til og måder at bo i en ny måde at være med og se os selv og vores erfaring. Det involverer vedvarende, dybdegående uddannelse i at suspendere vores vante måder at tænke og opfatte og omdirigere vores bevidsthed, så vi kan se frisk. Denne bevægelse i #&39;væren#&39; er nøglen måde, hvorpå vi skifter til at være aktive deltagere i vores erfaring på måder, som intellektuel forståelse kan aldrig opnå. Mindfulness-baserede læreprocesser for deltagere og lærere derfor indebære at udvikle en dyb fortrolighed med direkte oplevelser nye inden for vores #&39;væren#&39; sind.

Integration indre arbejde med ydre arbejde

Tidligere viden og erfaring kan let komme i vejen for læring, som understreger flytter ind #&39;væren#&39;. En af de tidlige learnings for mange elever, er hvordan man kan give slip på, hvad der er kendt, så denne nye læring kan ske. Men for at en kompetent underviser i mindfulness-baserede tilgange i den virkelige verden indstillinger, #&39;væren#&39; læring skal integreres i eksisterende og udvikle terapeutiske og undervisning forståelse.

Vores erfaring med uddannelse af faser, viser, at tidlig træning bedst er fokuseret omkring udviklingen af ​​#&39;væren#&39; gennem en fordybelse i den direkte oplevelse af programmet, den næste fase af uddannelse indebærer udvikling af forståelse og færdigheder i de dele af programmet og indebærer en blanding af intellektuel / #&39;doing "sind aktivitet#&39; væren #&39;elementer til at fremme integrationen, og den tredje fase af uddannelsen lægger vægt på en integration af disse ydre learnings med en dybere oplevelse af#&39; væren #&39;elementer.

Essensen af ​​mindfulness-baserede tilgange er at bringe #&39;væren#&39; forståelse til vores #&39;doing "verden, og det er også kernen i processen med at lære at undervise.

Personlige engagement i en grundig, løbende læreproces

Mindfulness-baseret læreruddannelse kræver en særlig fokus på personlig udvikling, med daglig mindfulness praksis og en løbende proces med undersøgelse af denne og dens integration i livet kernen i denne proces.

Den indre arbejde for at dyrke evnen til at være mere opmærksomme kræver en vilje til at gøre dette til et centralt aspekt af ens liv, en vilje til at vende sig mod det, som vi undgår, og at åbne for virkeligheden af ​​oplevelsen. Det kan være både dybt givende og udfordrende.

Arbejde fra hjertet

Mindfulness-baseret læring hviler på et dybt engagement og vilje til at holde os selv og andre med medfølelse og skal arbejde ud fra en følelse af gensidighed og respekt for geniet, der ligger inden for hver person.

I tråd med denne uddannelse proces er personlig og relationel med muligheder bygget i for praktikanter at reflektere individuelt med lærerne om deres læring.

Ikke-lineær uddannelse proces

Den eksperimentalt roden til undervisning mindfulness-baserede tilgange er både den mest grundlæggende og den mest avancerede del af uddannelsen. Udvikling af færdigheder og kompetencecentre i undervisningen kræver en løbende evnen til at være i stand til at beskæftige sig med læring på dette niveau.

Læs mere om Mindfulness kurser: [1]